Blog

Xindao: Innovatív és fenntartható üzleti ajándékok

2024.05.23 21:00
Xindao: Innovatív és fenntartható üzleti ajándékok

A Xindao, amelyet 1986-ban alapítottak és 2022-ben XD Connects névre kereszteltek át, egy vezető holland cég, amely az innovatív és fenntartható üzleti ajándékok fejlesztésével, importjával, díszítésével és forgalmazásával foglalkozik. Erős jelenléttel rendelkezik Európában, irodái vannak az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Sanghajban, Romániában és Spanyolországban. A Xindao elkötelezett amellett, hogy üzleti tevékenységét környezetbarát és társadalmilag felelős módon végezze​

Partnerség az Impact AWARE™-rel

A Xindao stratégiai partnerséget kötött a The Movement szervezettel, hogy integrálja az Impact AWARE™ Integrity Solution-t termékeikbe. Ez az együttműködés célja a fenntarthatósági állítások iránti növekvő igény kielégítése, biztosítva, hogy a termékek valóban újrahasznosított anyagokból készüljenek és csökkentett környezeti hatással rendelkezzenek​.

Impact AWARE™ Kezdeményezés

Az Impact AWARE™ kezdeményezés célja a greenwashing megszüntetése azáltal, hogy teljes mértékben nyomon követhető és ellenőrizhető újrahasznosított poliészter és pamut termékeket biztosít. Az AWARE™ technológia nyomjelző részecskéket integrál az újrahasznosított szálakba, így minden termék beolvasható és ellenőrizhető valódi újrahasznosított tartalmát illetően. Ezeket az adatokat blokkláncon tárolják, biztosítva 100%-os átláthatóságot és a fenntarthatósági állítások hitelességét​.

Termékkínálat

A Xindao Impact Kollekciója számos üzleti és promóciós ajándékot tartalmaz, mint például táskák, ivóeszközök, fejfedők, háztartási és kültéri termékek, jegyzetfüzetek, portfóliók és esernyők. Minden termék hozzájárul jelentős vízmegtakarításhoz és támogatja a környezeti hatások csökkentését​​.

Elkötelezettség a Fenntarthatóság Mellett

Az AWARE™ technológia alkalmazásával a Xindao biztosítja, hogy minden lépés az anyagbeszerzéstől a végső termékgyártásig átlátható és környezetbarát legyen. Ez az kezdeményezés nemcsak a vízfogyasztás csökkentését segíti elő, hanem támogatja a globális erőfeszítéseket a fenntartható gyakorlatok népszerűsítésére az üzleti ajándékok gyártásában​​.

 

Az Impact AWARE™-ről bővebben

Az Impact AWARE™ egy fenntarthatósági kezdeményezés, amelyet a szervezetek és márkák számára fejlesztettek ki, hogy átláthatóan nyomon követhessék és kommunikálhassák termékeik és folyamataik környezeti hatásait. Az Impact AWARE™ rendszer különböző technológiákat és eszközöket használ, például QR-kódokat és blockchain technológiát, hogy hitelesítse és biztosítsa az adatok pontosságát.

A program fő jellemzői a következők:

  1. Átláthatóság: Az Impact AWARE™ biztosítja, hogy a fogyasztók pontosan tájékozódhassanak a termékek környezeti hatásairól, például a felhasznált újrahasznosított anyagok arányáról.
  2. Hitelesítés: A rendszer technológiai eszközökkel hitelesíti a fenntarthatósági állításokat, biztosítva, hogy azok valódiak és ellenőrizhetőek legyenek.
  3. Követhetőség: Az Impact AWARE™ lehetővé teszi a termékek életciklusának követését, hogy megértsük a gyártási és szállítási folyamatok környezeti hatásait.

A cél az, hogy a vállalatok csökkenthessék ökológiai lábnyomukat, és a fogyasztók tudatosabb döntéseket hozhassanak vásárlásaik során. Az Impact AWARE™ így hozzájárul a fenntartható fejlődés előmozdításához.

 

Az Impact AWARE™ kezdeményezéshez a Xindao-n kívül számos termék és márka tartozik, amelyek különböző kategóriákban kínálnak fenntartható alternatívákat. Néhány példa a következőkre:

  1. Ruházat és kiegészítők:
    • Pólók, kapucnis pulóverek, pulcsik, munkaruházat: Ezek a termékek újrahasznosított anyagokból készülnek és a környezetbarát gyártási folyamatokat támogatják.
    • Kiegészítők, mint például sapkák, sálak és kötények: Ezek is részei a fenntartható kollekcióknak​.
  2. Italáru:
    • Yeti ivóeszközök: Az újrahasznosított anyagokból készült ivóeszközök, amelyek minimalizálják a műanyaghasználatot és a hulladékot​.
  3. Technológiai eszközök:
    • Maglite zseblámpák és Victorinox termékek: Ezek a márkák is kínálnak fenntartható, újrahasznosított anyagokból készült termékeket​.
  4. Irodaszerek:
    • Moleskine jegyzetfüzetek és Waterman tollak: Az újrahasznosított papírt és más fenntartható anyagokat használó termékek​.
  5. Egyéb termékek:
    • Nespresso kávégépek: Ezek a gépek szintén részei a fenntartható termékkínálatnak, amelyek az Impact AWARE™ kezdeményezés részeként kerülnek piacra.

Az Impact AWARE™ rendszer célja, hogy átláthatóvá tegye a termékek környezeti hatását, és elősegítse a fenntarthatóbb vásárlási döntéseket. A kezdeményezés részeként az Amazon is együttműködik több márkával és tanúsító szervezettel, hogy növelje a fenntartható termékek elérhetőségét és láthatóságát​.

 

Ha szeretnél fenntartható és innovatív üzleti ajándékokat vásárolni, a Xindao termékei tökéletes választást jelentenek. Az Impact AWARE™ kezdeményezés részeként kínált termékek biztosítják a valódi újrahasznosított anyagok használatát és átláthatóan követhető környezeti hatásokat. Az Ajándéktárgyközpont webáruházában számos Xindao terméket találsz, mint például újrahasznosított anyagokból készült táskák, ruházati termékek, jegyzetfüzetek és egyéb üzleti ajándékok. Ezekkel a termékekkel nemcsak örömet szerezhetsz partnereidnek és kollégáidnak, hanem hozzájárulhatsz a fenntartható fejlődés előmozdításához is. Látogass el az oldalunkra, és válassz a környezetbarát Xindao termékek közül!

 

 

Xindao, Impact AWARE™, fenntartható üzleti ajándékok, újrahasznosított anyagok, környezetbarát termékek, átlátható fenntarthatóság, Ajándéktárgyközpont, innovatív ajándékok, zöld ajándékok, fenntartható fejlődés, környezettudatos vásárlás